lauantai 11. helmikuuta 2012

Täytetyt perunat

Jäikö eiliseltä aterialta läjä keitettyjä perunoita?

Ei hätää. Voit valmista niistä täytettyjä perunoita. Resepti löytyy kivan kokin ruskeakantisesta reseptivihkosta.


Halkaise keitetyt perunat. Koverra puolikkaista lusikalla pois osa perunan sisuksesta. Sekoita kaapimasi peruna ranskankerman, kananmunan(valkuaisen), salottisipulin ja juustoraasteen kanssa yhteen. Mausta suolalla, pippurilla ja Provencen yrteillä. Alkuperäisessä ohjeessa seokseen lisättiin myös katkarapuja mutta hyvä kasvissyöjän versio syntynee - tällä kertaa ei halloumista ;) - vaan fetajuustosta. Lado sörsseli koverrettujen perunanpuolikkaiden päälle. Kuorruta juustoraasteella ja paista uunissa.


VAIKEUSASTE: helpohko
ULKONÄKÖ: ok
MAKU: maistui
SUOSITUS: Helposti muunneltava resepti, joka voisi toimia myös kylmänä naposteltavana piknikillä, juhlissa tms.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä. Syödäänkö ne sitten kuorineen? Ne perunat. MP

    VastaaPoista
  2. Toinen kokki kuori perunat ennen syömistä, toinen söi ne kuorineen.

    VastaaPoista