tiistai 1. toukokuuta 2012

Gruusialainen kaalivuoka

Valoisa kokki muisteli kaiholla opiskeluaikojaan ja erityisesti opiskelijaruokalan gruusialaista kaalivuokaa. Kuin ihmeen kaupalla älykäs kokki löysi vastaavan kaalivuoan reseptin suosikkiblogistamme.


Haudutimme ohjetta suuremman määrän kaalia reilummassa vesimäärässä kuin reseptissä ohjeistetaan. Hieman nesteistä mutta hyvää tuli silti. Lopputulos oli vähintään yhtä hyvää kuin opiskelupaikan kuppilassa. Briljantti kokki olisi hauduttanut kaaleja hieman pehmeämmäksi.

Ensi kertaa saatiin salaattiakin annosta keventämään ja lautasta heleyttämään - tai ainakin ituja :)



VAIKEUSASTE:helppo
ULKONÄKÖ:punainen ja vetinen ;)
MAKU:erinomainen
SUOSITUS: loistava kaaliruoka; maistuu hyvältä vielä seuraavanakin päivänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti