sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sieni-pinaattipasta

Punahupparisen kokin ystävä vinkkasi helposta ja hyvästä ruokaohjeesta:

Laita italialainen täysjyväpasta veteen kiehumaan. Samaan aikaan paista herkkusieniä kuivalla pannulla. Lisää joukkoon nokare voita, hienonnettua valkosipulia, suolaa ja pippuria myllystä. Kaada pannulle myös hiukan valkoviiniä ja hauduta sieniä hetki kannen alla. Tämän jälkeen lisää pinaatinlehdet (tai rucola) sekä ranskankerma. Tarjoa valmiin pastan kera.

Kuvassa vähän mukaeltu versio ohjeesta parmesan-juuston ja pinjansiementen kera.


VAIKEUSASTE: helppo
ULKONÄKÖ:kaunis
MAKU:hyvä, excellent
SUOSITUS: raikas ja maukas pastaruoka arki-iltaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti