sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kvinoaa kesäkurpitsan ja sipulin kera

Kaunis kokki oli saanut ystävältään lahjaksi brittiläisen River Cottage Veg Everyday! -keittokirjan. Värikäs kokki huomasi kirjassa jännittävän kvinoa-reseptin. Kvinoa oli kokeille tuttu muun muassa ystävän keittiöstä, kasvisravintolasta ja työpaikkaruokalasta mutta he eivät koskaan olleet valmistaneet sitä itse.


Hellan levyille oli käyttöä, kun samanaikaisesti paistelimme vihanneksia, keitimme kvinoaa, paahdoimme pinjansiemeniä ja paistoimme - yllätys, yllätys - halloumia. Lopputulos oli loistava.


VAIKEUSASTE: helppo
ULKONÄKÖ: elegantti
MAKU: vivahteikas
SUOSITUS: erinomainen lisukkeena

1 kommentti:

  1. Mä yritin kerran tehdä risottoa -- kvinottoa -- kvinoasta. En voi kehua lopputulosta. Ehkä se menis höysteenä jossain kasvismuhennoksessa. Proteiinipitoisena toki hyvä raaka-aine. - M

    VastaaPoista